Ga naar de inhoud

in de PERS

IN DE PERS

FEBRUARI 2024: IN DE NOUVEAU

FEBRUARI 2024: BIJ SMAKELIJK PODCAST

JANUARI 2024: OP TV!


2023

DECEMBER 2023: IN DE KRANT!

 

NOVEMBER 2023: OVER (THULL’S) HARISSA
NOVEMBER 2023: BOEKRECENSIE

 

 

OKTOBER 2023: INTERVIEW
OKTOBER 2023: BOEKRECENSIE


2022

DECEMBER 2022
WEER IN DE KRANT!

NOVEMBER 2022
INTERVIEW


JULI 2022
WEER OP DE RADIO!

FEBRUARI 2022
OP DE RADIO! 

DECEMBER 2022
OP DE RADIO!
SEPTEMBER 2022
IN DE KRANT!

FEBRUARI 2022
ARTIKEL

JANUARI 2022
ARTIKEL

 

2021

JUNI 2021
ARTIKEL
Uitgelicht in de Libelle, in een artikel over WOORDVIS!Elke vrijdag kun je de verste Noordzeevis ophalen in de DELI – mits je besteld hebt bij WOORDVIS..

MAART 2021

 

 

JUNI 2021
ARTIKEL MAART 2021
OPNIEUW OP DE RADIO!
JANUARI 2021

 

2020

NOVEMBER 2020
WEDEROM OP DE RADIO!

JUNI 2020
INTERVIEW + RECLAMESPOTJE KVK

 

JUNI 2020
OP DE RADIO!

 FEBRUARI 2020

FEBRUARI 2020
THULL’S ZUURKOOL IN BEELD
Chef Timo de Beurs, Ard Muntjewerf en Brandt & Levie hebben een pop-up geopend in het voormalige Flo aan de Amstelstraat: CHOUCROUTERIE. Ze serveren ons favoriete wintermaal: ZUURKOOL. En rara welke zuurkool daar geserveerd wordt? Juist. THULL’S ZUURKOOL natuurlijk! Er staat een heel leuk filmpje over de CHOUCROUTERIE op FOODTUBE en de ZUURKOOL was ook nog bij 5 uur Live!

  

JANUARI + FEBRUARI 2020

JANUARI 2020

 

2019

 

DECEMBER 2019


DECEMBER 2019
RECEPT

OKTOBER 2019
INTERVIEW

 

OKTOBER 2019
INTERVIEW
 

 

JULI 2019

APRIL 2019
OVER FERMENTATIE

 

2018

DECEMBER 2018
OVER FERMENTATIE

NOVEMBER 2018
IN HET SHOPLOKAAL VAN AMSTERDAM MADE

MEI 2018
AMSTERDAM MADE KEURMERK

 

JULI 2018
TROUW & WINE LIFE
We hadden weer weinig te klagen over publiciteit de laatste 2 maanden. In de WINE LIFE stonden we, met naam, toenaam en foto, over de opkomst van KOMBUCHA en WATERKEFIR. Als ze in een wijnblad over deze dranken gaan schrijven dan weet je het wel! En in dagblad TROUW een fijn stuk over THULL’S in het bijzonder en in het algemeen. Van beide kwamen weer nieuwe en leuke klanten, WELKOM!




MAART 2018
OVER FERMENTATIE

FEBRUARI 2018
OP TV! We hadden de geweldig leuke Nadia Zerouali van het programma Binnenste Buiten op bezoek, van ons mag ze elke week langskomen. We maakten THULL‘S BLOEMKOOL-pickle en Nadia maakte er een lekkere couscous salade mee.

JANUARI 2018
THULL‘S BIJ JOËL
THULL’S is dinsdag 30 januari in de uitzending van De 5 smaken van Joël. Wij zitten in de aflevering ZUUR, natuurlijk. Alhoewel ZOUT eigenlijk ook best had gekund, qua pekelen en fermenteren.

 

JANUARI 2018
FOOD TRENDS 2018

Hebben jullie alle lijstjes met FOOD TRENDS 2018 voorbij zien komen?
THULL‘S scoort goed zagen we! GROENTE: check. KLEUR: check. VEGETARISCH/ VEGANISTISCH: check. ALCOHOLVRIJE frisdranken: check. FERMENTEREN: check. Geen voedsel-VERSPILLING: check! Lees er meer over op de site van Food Cabinet. Trend of niet, INGEMAAKTE of GERFERMENTEERDE producten zijn vooral heel erg lekker, en toevallig ook nog gezond.

2017

DECEMBER 2017
   WATERKEFIR in PS Het Parool!

SEPTEMBER 2017


SEPTEMBER 2017
STERALLURES
We willen niet opscheppen hoor maar we hadden serieus 4 filmploegen over de vloer de afgelopen maand. Van RTV Noord Holland tot de nationale Italiaanse TV en ook Yvette van Boven met haar crew kwamen weer langs. De WINKEL was locatie voor een interview met de wandelende encyclopedie op het vlak van conserveren: Carolina Verhoeven. Deze aflevering komt ergens in februari, we houden je op de hoogte!
En dan niet te vergeten een filmpje over THULL’S op FOODTUBE, een video kanaal van Ronald Hoeben en Harold Hamersma waar chefkoks, wijnkenners en andere professionals hun geheimen delen. Een must voor alle culinair geïnteresseerden voor top recepten en smakelijke video’s.

 

 

JUNI 2017
INTERVIEW AMSTERDAM & CO

JUNI 2017
THULL‘S in The Monocle Travel Guide Amsterdam



MEI 2017
FILMPJE!

 

2016

 

 

DECEMBER 2016
ARTIKEL

NOVEMBER 2016
ARTIKEL

MAART 2016
THULL’S te zien bij Koken met Van Boven!
In de zesde aflevering van het tweede seizoen van Koken met Van Boven slaat Yvette weer aan het fermenteren. Ze maakt een koude zuurkoolsalade met zuurkool van Thull’s. En met de flower sprouts van Wiel maakt ze kimchi.

In de tijd van de ontdekkingsreiziger James Cook werd zuurkool vaak aan boord meegenomen omdat het lang houdbaar was. Later kwam men erachter dat het hoge gehalte aan vitamine C in de zuurkool scheurbuik voorkwam. Simone van Thull maakt haar eigen zuurkool en geeft Yvette een flinke portie mee. De zuurkool tovert Yvette om tot een koude salade die goed samengaat met gepekeld en gerookt varkensvlees van Floris Brester van de Pasteibakkerij.

 

2015

 

OKTOBER 2015
INTERVIEW

OKTOBER 2015
ARTIKEL VAN SAMUEL LEVIE

 

SEPTEMBER 2015

SEPTEMBER 2015

AUGUSTUS 2015
PS Magazine Het Parool

 

JULI 2015

 

JULI 2015