Naar de inhoud springen

AGENDA

A G E N D A  2020

MEI 2020
Bestel: DE BORRELTAS 

 

 

3 MAART 2020

WORKSHOP!
THULL’S | DELI geeft weer een WORKSHOP!
Dit keer op de nieuwe locatie.. 

 


 

 

2019

DECEMBER 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPENINGSTIJDEN

C. van Eesterenlaan 21-23:
7 DAGEN PER WEEK VAN 11.00 – 20.00 uur
Jullie hadden het misschien al gehoord of gezien? 
THULL’S BEGINT EEN NIEUWE ZAAK!!!!! 2020 wordt de bom! Vanaf januari 2020 bundelen Oceaan Deli & THULL’S de krachten. Samen maken we er een spik-splinternieuwe, prachtige maar vooral lekkere zaak van:
We gaan voor 1 + 1 = 3! Dus denk alle ingemaakte, gefermenteerde producten van THULL’S met de lekkerste broodjes en traiteur-gerechten om daar te eten of mee te nemen. Een broodje pastrami met eigen ZUURKOOL en PEKELAUGURK, hummus met roze MIXED PICKLES, gegrilde zuurdesemtosti met oude kaas en KIMCHI, goede espresso erbij of een flesje WATERKEFIR of KOMBUCHA. Ook voor de traiteur-gerechten ga je om fietsen: salade met gerookte RODE BIET PICKLE, een ZUURKOOLschotel, klassieke lasagne, New York split pea soup, kip tajine met INGEMAAKTE CITROEN en HARISSA, torta de queso, en nog veel meer. Alles vers en zelf gemaakt, van de gerechten tot de PICKLES en condimenten. De winkel heeft ook een mooie selectie wijnen, ciders en bier, kazen, blikvis en brood. Kortom Luilekkerland voor de lekkerbek. DUS: de winkel op de Pretoriusstraat is per januari 2020 gesloten en vanaf de 2e week van januari is THULL’S DELI open op de C. van Eesterenlaan voor de oude vertrouwde THULL’S inkopen en meer! Gaan jullie met ons mee? We hopen van harte jullie daar allen te verwelkomen!

 

2018

14 NOVEMBER 2018

WORKSHOP WUNDERKAMMER
Wij zijn gevraagd door het bijzondere the Wunderkammer om bij hun een FERMENTATIE-workshop te geven. Een high-end bloemist en decoratiebedrijf wat modeshows, hotels en allerlei uiteenlopende evenementen van waanzinnige bloemendecoratie voorziet. Zie voor meer informatie: the Wunderkammer webshop

FERMENTING WITH THULL’S
woensdag 14 november        13.00 – 16.00 uur

 

1 DECEMBER 2018

THULL’S POP UP DELI: BAGELS NY-STYLE
Op zaterdag 1 december van 10 tot 14 uur is THULL’S voor één dag een NY Deli. Dan kun je bij ons terecht voor overheerlijke, echte zuurdesem bagels. Een pop up samenwerking van THULL’S
en Flo’s Appetizing, een Brooklyn expat met Poolse roots (@hungryiop instagram). De bagels worden die ochtend vers gebakken, rijkelijk belegd met bijvoorbeeld gerookte vis, homemade cream-cheese en onze PICKLES ontbreken vanzelfsprekend niet. To go of uit het vuistje, straffe espresso of KOMBUCHA erbij? Wij hebben er al zin in! 

2017

 

 

 

7 DECEMBER 2017

terug van weggeweest:
DE WORKSHOP  ZUURKOOL & WATERKEFIR
We gaan zelf snijden, schaven en kneden.  Witte kool, rode kool, tot we het er warm van krijgen. Je kunt een klassieke ZUURKOOL maken of wil je meer funky met rode peper en komijnzaad? Alles staat klaar in de keuken. Jij kiest, het is jouw ZUURKOOL die mee naar huis gaat!

Van dit harde werk krijgen we dorst, die gaan we lessen met WATERKEFIR. En je gaat hem zelf leren maken, THULL’S klassieker van biologische CITROENEN en gedroogde VIJGEN. Thuis hoef je de fles nog maar twee dagen te laten staan voor een heerlijk bruisende zelf gebrouwen frisdrank.

Aanmelden kan via info@thulls.nl  Je krijgt dan zsm een reactie en het bankrekeningnummer waar naar het verschuldigde bedrag  kan worden overgeschreven. Deelname is geldig zodra het geld is overgemaakt.

20 t/m 22 OKTOBER 2017

STÖRRIG FESTIVAL
Komende zaterdag gaan we weer de stad uit, naar Ede dit keer. Lekker even geen stads gedoe maar een culinaire ode aan de wilde Veluwe. Speciaal voor dit wild-festival zijn er 8 topchefs aan 8 specialisten, die een passie voor het wilde thema hebben, gekoppeld. Deze koppels hebben voor het festival 16 nieuwe gerechten bedacht die in 8 kooktenten gegeten kunnen worden. We hebben het hier trouwens niet alleen over een passie voor hert, ree en zwijn! Maar wild is ook: al het eetbaars wat er groeit en bloeit. Wilde bieren, natuurlijke ciders, koken op open vuren, roken, wilde kazen, fermenteren etc.
24 SEPTEMBER 2017

ROTZOOI FERMENTATIE-FESTIVAL ROTTERDAM
Zondag 24 september vindt HET fermentatiefestival van het jaar plaats, in het oh zo leuke Rotterdam! Dus Amsterdammers, ga de ring over en op naar Rotjeknor, het is echt de moeite waard.
Ondergetekende geeft die dag  2 workshops:
WATERKEFIR & ZUURKOOL. Wil je zelf aan de slag met WATERKEFIR? Dan moet je deze workshop niet missen, alle ins and outs komen aan bod en je gaat met je eerste zelf gemaakte WATERKEFIR naar huis! Bij de ZUURKOOL-workshop maken we 2 minder gangbare soorten ZUURKOOL, eentje van SPITSKOOL en een funky roze-rode van RODE KOOL met ZEEWIER. Ik zou zeggen geef je op, schrijf je in!

Er zijn nog heel veel andere workshops te volgen die dag, van droge worst maken tot tempeh. Geen zin of tijd om een workshop te volgen en alles zelf te gaan maken, geen nood we staan ook op de fermentatiemarkt met een kraam vol PICKLES, WATERKEFIR & KOMBUCHA.
Zie voor meer informatie: ROTZOOI FERMENTATIE-FESTIVAL

2016


P
1 SEPTEMBER 2016

‘ANTS ON A SHRIMP’ – NOMA + HOTEL GOUDFAZANT
THULL‘S was gevraagd WATERKEFIR en PICCALILLY te maken voor het diner bij de première van de documentaire Ants on a Shrimp. In deze documentaire wordt het voltallige team van Restaurant NOMA gevolgd die het restaurant voor een paar maanden naar Tokio hebben verplaatst. Donderdag 1 september was de première in FC Hyena met een diner in Hotel de Goudfazant. Apetrots was THULL‘S om hier een bijdrage aan te mogen leveren. Mister Redzepi himself zou ook aanwezig zijn, ware het niet dat ze vernomen hadden dat een belangrijke culinaire recensent die avond kwam eten. Redzepi moest ´s avonds terug. Gelukkig bleef zijn rechterhand achter om na afloop al onze vragen te beantwoorden. Het was een geweldige avond, alle toffe koks, wijnhandelaren, culinair recensenten, kookboekschrijvers en aanhang waren aanwezig. THULL‘S PICCALILLY begeleide een prachtgerecht van Sander Overeinder, van restaurant As en Vuurtoreneiland, zelfgemaakte lamsworst met verse capucijners. De WATERKEFIR werd geschonken bij het dessert: mout-ijs en pruimen. Een hele fijne avond en een documentaire die we iedereen aanraden te gaan zien!

 

2015